"IPAK, IMAMO ZORANU, JER ONA JE MODERNA": Đukanović reagovao povodom intervjua Zorane Mihajlović za "Nova S"

Novosti online

01. 06. 2022. u 20:44

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović reagovao je danas povodom intervjua koji je ministarka energetike Zorana Mihajlović dala "Novoj S".

ИПАК, ИМАМО ЗОРАНУ, ЈЕР ОНА ЈЕ МОДЕРНА: Ђукановић реаговао поводом интервјуа Зоране Михајловић за Нова С

Foto: Tanjug/Sava Radovanović/Zoran Petrović

- Eto, mi smo nazadni, retrogradni, nedemokratski nastrojeni. Ipak, imamo ministarku Zoranu koja nas vadi, jer ona je moderna. Prosto nas obasipa demokratijom, otvorena je za medije koji kriminalizuju Vučićevu porodicu, posebno dete. Dobro je da imamo od koga da učimo - napisao je Đukanović na tviteru.

Podsećamo, Zorana Mihajlović je govorila za portal "Nova S", i njen intervju je objavljen pod naslovom "Zorana Mihajlović prekida ćutanje: Prva ministarka iz SNS koja govori za Novu".

Između ostalog, ona je rekla da veruje da nova vlada mora da bude najjača vlada do sada i da ima još bolje ljude nego u prethodnoj.

- Stalno me kritikuju zbog toga i govore kako ja ne govorim lepo o ministrima. Nije tačno. Ja samo želim da budemo jaki i snažni da prođemo kroz probleme koji nas čekaju - rekla je ona.

Mihajlovićeva je takođe rekla da je očekivala da vlada bude formirana kasnije, a ne do kraja jula, kako je rekao predsednik Aleksandar Vučić tokom polaganja zakletve.

Mislim da je sjajno što je predsednik to najavio. Mi smo očekivali da vlada bude formirana kasnije. Sjajno je što će ona biti formirana do kraja jula, jer je i sam predsednik, polažući zakletvu, pričao o vremenu u kojem živimo i o svemu onome što nas čeka u ovoj i narednoj godini. Teško je vreme za celu Evropu. Ne može da bude lako ni za Srbiju. Nova vlada ima zaista ozbiljne stvari da radi, od hrane do energenata. Mislim da smo toga svi svesni - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!