NAJVEĆA PODRŠKA NAŠEM PREDSEDNIKU: Vučićevi roditelji i deca prisustvuju polaganju zakletve (FOTO)

Novosti onlajn

31. 05. 2022. u 11:00

U NARODNOJ Skupštini u toku je polaganje zakletve predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čime će zvanično početi drugi predsednički mandat.

НАЈВЕЋА ПОДРШКА НАШЕМ ПРЕДСЕДНИКУ: Вучићеви родитељи и деца присуствују полагању заклетве (ФОТО)

Foto: Zoran Jovanovic

Kao podrška predsedniku u Skupštinu Srbije stigli su roditelji Anđelko i Angelina, kao i ćerka Milica i sin Danilo.

Foto: Printscreen RTS

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je položio zakletvu u Narodnoj skupštini, čime je zvanično počeo drugi predsednički mandat.

Vučić je , u obraćanju nakon polaganja zakletve, rekao da kako tokom svog mandata želi da radi više, ali ne za sebe, nego za Srbiju kao i da mu je ideal dobrobit svih građana.

- Ne postoji veća čast i obaveza od one koje ti daje da vodiš svoju zemlju. Sve to i obavezu, i dužnost i čast i ponos dobio sam od građana na izborima. Želim da budem predsednik svih i za sve, prvi po obavezama i poslednji po privilegijama. Da radim više i ne tražim ništa za sebe, ali tražim sve za Srbiju - rekao je Vučić.

Vučić je kazao i kako ima veliku čast da preuzme dužnost predsednika, ali i obavezu jer to čini u prelomnim vremenima, pre svega zbog dešavanja u svetu.

- Prioriteti mog drugog mandata glase: Mir, stabilnost, nezavisnost u odlučivanju, sloboda, sigurnost, zdravlje, Evropa, rad, rad i rad. Srbija je proizvod naših misli, snova i dela, naš ideal, naš cilj, svest, znanje o tome gde smo. Ceo govor oredsednika čitajte KLIKOM OVDE!

BONUS VIDEO - VUČIĆ SA GRAĐANIMA: Predsednik pozdravio narod Srbije nakon polaganja zakletve

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)