NOVINE NA PROFILIMA NOVOG-STAROG PREDSEDNIKA: Posebna rubrika obradovaće građane

Novosti online

31. 05. 2022. u 11:20

NAKON ceremonije polaganja zakletve, na predsedničkom profilu na svim društvenim mrežama, kao i na zvaničnoj internet stranici predsednika Republike, pojavile su se nove fotografije novog-starog predsednika.

НОВИНЕ НА ПРОФИЛИМА НОВОГ-СТАРОГ ПРЕДСЕДНИКА: Посебна рубрика обрадоваће грађане

Foto: Printskrin

U planu su i brojne novine, a jedna od njih je i rubrika u kojoj će predsednik pozvati građane da na adresu e-pošte nasanajlepsasrbija@predsednik.rs šalju fotografije koje na najbolji način predstavljaju prirodne lepote Srbije, ali i istorijske znamenitosti i druga važna obeležja koja daju jedinstven i poseban pečat prepoznatljivosti naše zemlje.

Predsednik će jednom nedeljno odabrati fotografiju koju će objaviti na svom Instagram profilu @buducnostsrbijeav, a na kraju godine će i nagraditi autora fotografije sa najviše sviđanja.

Foto: Printskrin

Takođe, u pripremi su i nove rubrike na zvaničnoj internet stranici predsednika Republike, o kojima ćete biti blagovremeno obavešteni.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je položio zakletvu u Narodnoj skupštini čime je zvanično počeo drugi predsednički mandat.

Vučić je , u obraćanju nakon polaganja zakletve, rekao da kako tokom svog mandata želi da radi više, ali ne za sebe, nego za Srbiju kao i da mu je ideal dobrobit svih građana.

- Ne postoji veća čast i obaveza od one koje ti daje da vodiš svoju zemlju. Sve to i obavezu, i dužnost i čast i ponos dobio sam od građana na izborima. Želim da budem predsednik svih i za sve, prvi po obavezama i poslednji po privilegijama. Da radim više i ne tražim ništa za sebe, ali tražim sve za Srbiju - rekao je Vučić.

Vučić je kazao i kako ima veliku čast da preuzme dužnost predsednika, ali i obavezu jer to čini u prelomnim vremenima, pre svega zbog dešavanja u svetu.

- Prioriteti mog drugog mandata glase: Mir, stabilnost, nezavisnost u odlučivanju, sloboda, sigurnost, zdravlje, Evropa, rad, rad i rad. Srbija je proizvod naših misli, snova i dela, naš ideal, naš cilj, svest, znanje o tome gde smo. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)