SRBI SA KIM UZ SVOG PREDSEDNIKA: Razvili veliki transparent ispred Skupštine (FOTO)

M. S.

31. 05. 2022. u 10:40

VELIKI broj naših ljudi sa KiM došao je u Beograd kako bi podržao predsednika Aleksandra Vučića, koji danas polaže zakletvu, i kako bi ga ispratili na putu ka Narodnoj skupštini gde će položiti zakletvu.

СРБИ СА КИМ УЗ СВОГ ПРЕДСЕДНИКА: Развили велики транспарент испред Скупштине (ФОТО)

FOTO: N. Skenderija

Srbi sa Kosmeta nose ogrman transparent na kome piše "Srbi sa Kosova i Metohije su uz svog predsednika".

- Poranili smo jutros kako bismo na vreme stigli na ovaj svečani događaj. Drago nam je da smo deo ovoga i sigurni smo da će predsednik i dalje biti uz nas - kažu okupljeni građani iz Zubinog Potoka.

Foto: M.S.

Podsetimo, nekoliko autobusa sa Srbima sa Kosova i Metohije krenulo je rano jutros put Beograda kako bi podržali predsednika Srbije.

Srbi, koji su krenuli iz Kosovske Mitrovice i Leposavića između tri i četiri sata, rekli su da im nije bilo teško da rano ustanu i otputuju u glavni grad kako bi podržali predsednika, jer je, kako su rekli, on bio uvek uz njih kad im je bilo najpotrebnije i da očekuju da će i u narednom mandatu da se bori za interese srpskog naroda u pokrajini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

DORA BAKOJANI, SIN KOSTAS I NJIHOVI PRIJATELJI IZ PRIŠTINE: Zbog ličnih interesa zaboravila na istoriju i podržala naslednike terorističke OVK