NEVENA ĐURIĆ: Ciljana hajka protiv predsednika Vučića u Hrvatskoj

Novosti online

25. 05. 2022. u 11:41

U Hrvatskoj je postalo kao "dobar dan" da glavna tema bude Srbija i kontinuirana, ciljana i namerna hajka protiv predsednika Vučića, navela je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Циљана хајка против председника Вучића у Хрватској

Nevena Đurić

- Problem je njima što predsednik Vučić ima hrabrosti, što Srbija napreduje, jača i prestiže Hrvatsku, zato što postaje snažnija i vojno i ekonomski. Baš zato im je potrebno da onoga ko je glavni kreator svih uspeha u Srbiji na razne, najprizemnije i najbednije načine unize i stave do znanja Srbiji da ne može da napreduje.

Vučić je na meti jer je podigao Srbiju, i nema sumnje da će raznih napada na njega i Srbiju biti još više. Mržnja koju reflektuju prema našoj državi je ogromna i gotovo patološka, i sve što žele je da Srbija nestane, jer oni jedino tako mogu da budu srećni! Da su opsednuti i isfrustrirani na sam pomen predsednika Vučića pokazuju time što za sve  i svašta krivca nalaze u njemu.

Kriv im je jer je prvi i jedini imao petlju da prekine sa ćutanjem o zločinima koji su u NDH počinjeni nad našim narodom, nad našom decom, kriv je jer im smeta pravda za ubijenu srpsku decu! Mi smo ponosni na to što danas uzdignute glave govorimo o Jasenovcu, o Oluji, Bljesku, ali i NATO bombardovanju i Pogromu na Kosovu i Metohiji, o životu svakog nedužnog srpskog deteta koje je stradalo, o svim datumima i događajima, kako iz naše slavne, tako i iz tragične prošlosti. Aleksandar Vučić nam je vratio pravo na samopoštovanje!

Vlada opšta histerija jer Srbija nije ono što je nekada bila: jadna, bedna, ponižena, ona koja moli i koja se izvinjava. I dok u Hrvatskoj pokušavaju da svakodnevno postave nov rekord po broju najsramnijih napada, laži i tekstova o Aleksandru Vučiću, pa su tako u jednom danu imali čak 122 vesti, Vučić nastavlja da snaži i jača našu državu, i ne odustaje od svog sna i borbe za bolji životni standard naših građana, navodi se u saopštenju Nevene Đurić.

BONUS VIDEO: POVORKA SEĆANjA U BEOGRADU: Narod iz Republike Srpske došao da oda počast doktoru Zoranu Stankoviću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)