SRBIJA SE DANAS PROMENILA: Mladi preduzetnici imaju perspektivu i zato će glasati za Vučića

Novosti online

31. 03. 2022. u 12:11

SRBIJA se promenila, danas mladi startap preduzetnici imaju perspektivu i podršku kakvu nikada nisu imali i zato će glasati za Aleksandra Vučića za predsednika i za listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve!".

СРБИЈА СЕ ДАНАС ПРОМЕНИЛА: Млади предузетници имају перспективу и зато ће гласати за Вучића

D.Milovanović

Ovo je poruka koju je poslao Tihomir Đurković iz Niša u ime mladih preduzetnika koji danas, kako i sam kaže, imaju šansu da se razvijaju.

– Za razliku od tradicionalnog pčelarenja, „Beehold“ omogućava nadzor pčelinjeg društva bez odlaska na pčelinjak, u svako doba dana ili noći i u svim vremenskim uslovima. Istovremeno, digitalni pčelarov asistent zasnovan na veštačkoj inteligenciji prepoznaje i predviđa potencijalne probleme, pruža sugestije za preduzimanje optimalnih akcija i predviđa prinos meda – objasnio je jednom prilikom dr Petar Pejić, generalni direktor Beeholda.

On kaže da primenom ove inovacije profesionalni pčelari mogu ostvariti veću zaradu, hobisti mogu više vremena da posvete pčelama, a početnicima se značajno spušta prag neophodnog znanja i iskustva potrebnih za ulazak u svet pčelarstva.

Njihov tim broji 6 osoba koje imaju znanje i iskustvo u razvoju hardvera, softvera, veštačke inteligencije, dizajna i biznisa.

- Srbija se promenila, danas mladi startap preduzetnici imaju perspektivu i podršku kakvu nikada nisu imali i zato će glasati za Aleksandra Vučića za predsednika i za listu Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve - napisao je.

Foto: Printskrin

Jedana od takvih kompanija upravo je niški startap Beehold koji razvija hardversko-softverski sistem sa podrškom veštačke inteligencije koji je namenjen pčelarima. Njihovo rešenje digitalizuje proces nadzora pčelinjeg društva i omogućava nadzor košnice na daljinu mobilnom aplikacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!