IRENA VUJOVIĆ I IVA ŠTRLJIĆ POSETILE BOLJEVCE: "Prethodnih godina napravljeni krupni koraci po pitanju rodne ravnopravnosti"

Novosti onlajn

29. 03. 2022. u 20:26

PREDSTAVNICI liste „Aleksandar Vučić–Zajedno možemo sve“ Irena Vujović i Iva Štrljić, posetile su Boljevce gde su na tribini posvećenoj ženama, govorile na temu “Žene lideri”.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ И ИВА ШТРЉИЋ ПОСЕТИЛЕ БОЉЕВЦЕ: Претходних година направљени крупни кораци по питању родне равноправности

foto: SNS

Prema njihovim rečima žene u Srbiji su prethodnih godina napravile krupne korake po pitanju rodne ravnopravnosti i pokazale da podjednako mogu biti uspešne i na poslu, ali i da istovremeno mogu biti posvećene porodici.

Irena Vujović je istakla da je od 2020. godine u Srbiji po prvi put izabrana Vlada sa skoro 50% žena i dodala da na čelu vlade imamo ženu i čak deset žena koje vode ministarstva.

- To potvrđuje zrelost našeg društva i da je Srbija na dobrom putu ka dostizanju krajnjeg cilja, da žene budu ravnopravni učesnici u odlučivanju i jednako zastupljene na ključnim pozicijama, a to je od suštinskog značaja za budućnost naše zemlje i naroda - zaključila je Vujović.

- Zahvaljujući svom radu, znanju i sposobnostima mnoge se danas zasluženo nalaze na rukovodećim mestima u privatnom i javnom sektoru, ali i na najvažnijim državnim funkcijama - smatra Iva Štrljić. 

Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom poslednjih godina ostvarila je uspeh i napredak u svim oblastima, pa i na polju rodne ravnopravnosti. Izuzetno je važno da se uspeh nastavi i zato vas pozivamo da podržite Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata i listu „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

BONUS VIDEO:

VUČIĆ U SUBOTICI: Zajedno stvaramo budućnost pristojne i moderne Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024