„OTVORIŠE FABRIKE, ODANUSMO!“ Pogledajte novi SNS spot – Vučić poručuje: „Svako od nas je važan, ali svi igramo na istu muziku!“ (VIDEO)

Novosti online

29. 03. 2022. u 11:19

SRPSKA napredna stranka objavila je na svom Jutjub kanalu novi predizborni spot pod nazivom "Svako od nas je poseban i važan"

„ОТВОРИШЕ ФАБРИКЕ, ОДАНУСМО!“ Погледајте нови СНС спот  – Вучић поручује: „Свако од нас је важан, али сви играмо на исту музику!“ (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

- A ko je prvi stigao? Svi da nam pljunete pod prozor. Auto-putem iz Čačka za sat vremena.

- A be bate, pa mi si imamo auto-put već pedeset godine i živesmo onako - nikako. Al zato sad kad otvoriše fabrike, odanusmo. 

- Znaš kakve su plate sad u Boru i Majdanpeku? 

- Ej, ta ne možete vi s nama da se merite! Džaba se prsite, nama sve ravno. 

- I treba da budete ponosni na svoj kraj. Svako od nas je posebno važan, ali svi igramo na istu muziku. Svako za sebe ne može napred, ali zajedno, izgradićemo još bolju i uspešniju Srbiju ako ostanemo ujedinjeni, jedina granica su naši snovi - kaže Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada