RADIKALI PORUČILI IZ KRUŠEVCA: Uvereni smo da će Šešelj biti novi premijer

S. Babović

17. 03. 2022. u 15:54

UBEĐENI smo da će SRS imati svog premijera, a to će biti dr Vojislav Šešelj, poručili su radikali danas u okviru predizborne kampanje na Trgu kosovskih junaka u Kruševcu, gde je lider radikala podelio 2.000 svojih knjiga.

РАДИКАЛИ ПОРУЧИЛИ ИЗ КРУШЕВЦА: Уверени смо да ће Шешељ бити нови премијер

Foto: S. Babović

- SRS već duži vremenski period obilazi sve gradove,opštine i naselja, kako bi se sa svim ljudima sreli oči u oči i videli kakvi su njihovi problemi,zato što smo ubeđeni da će SRS imati svog premijera, a to će biti dr Vojislav Šešelj - kaže Dejan Marinković, predsednik Okruženog odbora SRS.

- Gde god da se pojavimo, svuda je veliko interesovnje,svuda su veliki skupovi,tako da verujemo da će radikali pre svega ući u Narodnu skupštinu, a zatim i da ćemo činiti Vladu.

Foto: S. Babović

Foto: S. Babović

Marinković dodaje da je na sednici Centralne otadžbniske uprave doneta odluka da je u ovom trenutku podrška predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića najbolje rešenje, iako, dodaje, “nikakvih pregovora i dogovora sa njima, za sada, nije bilo”.

- Voljni smo da posle izbora razgovaramo sa svima onima koji će nakon 3.aprila raditi u interesu Srbije - kaže Marinković.

- Vučić nije u potpunosti po meri SRS, ali je za državu najbitnije da ne dođe do drugog kruga, jer, ako do toga dođe, mi znamo da će "dosmanlije" ponovo pokušati buldožer revoluciju, a SRS u paljenju skupštine, u izvođenju naroda na ulice, padanju krvi i izazivanju nekih novih žrtava ne želi da učestvuje.

Foto: S. Babović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a