VUČIĆ O PADU DRONA U ZAGREBU: "Trebalo bi nam samo pet minuta, oborili bismo takvu letelicu"

Novosti onlajn

13. 03. 2022. u 14:33

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se meštanima Titela u sklopu predizborne kampanje.

ВУЧИЋ О ПАДУ ДРОНА У ЗАГРЕБУ: Требало би нам само пет минута, оборили бисмо такву летелицу

Foto: Tanjug/AP/Dragan Kujundžić

Predsednik je prokomentarisao slučaj sa padom drona u Hrvatskoj:

- Vidim da pričaju opet kako treba da budemo deo NATO-a. Ja mislim da to ne treba da bude tako. Mi imamo našu vojsku, i čuvaćemo sami svoju zemlju i svoje nebo. Ja sam dobio uveravanje iz vojnog vrha da ono što se dogodilo u Zagrebu da bi nama bilo potrebno samo pet minuta, i da bi oborili takvu letelicu. Zato što danas imamo čime, imamo dežurne MiG-ove i PVO sisteme. Na to sam ponosan, i to je vaša zasluga - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)