POSLEDICE odluke Saveta EU da hitno obustavi distribuciju ruskih državanih medija - RT ("Raša tudej") i "Sputnjik" na teritoriji cele EU osetila se i u Srbiji.

Komentari (5)

OK

04.03.2022. 10:32

Borelj zastupa klasicnu cenzuru kroz borbu protiv cenzurisanja: selektivno blokiranje medija - oni koji mu ne odgovaraju oni da se cenzurisu, a oni koji mu tapsu oni da se ne cenzurisu. Beda morala zapada.

Posmatrač

05.03.2022. 14:27

Savet EU guši slobodu informisanja. Kako da se čuje i druga strana ako uvode jednoumlje. Samo ih čekam kada će ponovo početi da nam sole pamet o slobodi štampe u Srbiji. Koje licemerstvo. Protiv sam ulaska u EU čak i 2050.godine. Hvala im lepo

KARLITO

05.03.2022. 20:52

Godinama pričam da je TKZ. "demokratska" Evropa samo magla. Kao, nezavisno novinarstvo[bez cenzura] tv. stanice, slobodan pristup inf. itd. itd. Evona prvom ozbiljnom ispitu su PALI. Zašto prvom i ozbiljnom. PA po prvi put EU, vidi da uopšte ne kontroliše situaciju. Jedan vojni đin,Rusija joj je raspršio sve snove o njihovoj umišljenoj važnosti i nepobitnim sudovima i osudama. [Srbi osetili najviše]. I sad reaguju kao besna paščad. Ali to nije zbog pravde, već zbog nemoći. Udaraju u sam temelj slobodsrskog sveta, za kog se kunu da su ga oni postavili. A kako?Pa protivniku gase medije,da se raja[svetska] ne bi "dosetila"