OGROMNI su pritisci na Srbiju, i biće mnogo teško izdržati ih, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić, ali i izrazio uverenje da će naša zemlja uspeti da odoli svim tim pritiscima, a da nam obraz ostane neukaljan.

Komentari (16)

Zoran Petrović

01.03.2022. 12:34

Stav Srbije , " i celog srpskog naroda " jeste da nikada necemo stati protiv bratskog naroda Rusa . Da niko nesme da nas usmerava u politickom pravcu koji njemu odgovara.. Mi nismo potrcko zapada niti cemo ikad biti. Možemo mi i bez EU. A nisu svesni ako nas i dalje ugnjetavaju , da je realno da dozvolimo Rusima da postave vojne baze u nasoj zemlji..

pupi

01.03.2022. 12:36

Svaka cast predsedniku Vucicu na odmerenosti i neutralnosti. Ponosimo se napretku Srbije u svakom mogucem smislu i sigurni smo da ce predsednik Vucic naci adekvatno resenje na novonastalu situaciju i silne pritiske . Podrzavamo ga i glasacemo za naseg lidera via sprske ambasade u Parizu.

Ana

01.03.2022. 12:58

Srbija je ozbiljna država i mora odoleti svim pritiscima da zadrži svoj izbalansirani stav. Nema tu pogadjanja sa bilo kime a EU da ne soli nama pamet o prilagodjavanju pogubnoj spoljnoj politici EU. Zadnju reč u Srbiji ima narod a ne političari !

Zoran

01.03.2022. 13:20

Председниче,нека нам примером покажу шта је поштовање права.Нека отпризнају независност,,КИМ" осудићемо Русију.

stef

01.03.2022. 14:27

Ignorišite ih ! Ali, lako je meni da tako kažem. Držite se samo onog iz zvanične objave od pre neki dan i ponavljajte im to dok polako ne odustanu ili se situacija nekako ne preokrene.

Miso

01.03.2022. 15:54

EU ima 100% jedinstvo. Da li je to jedinstvo ili priosilno izjasnjavanje? Svi isto misle!!! A i Sadam Husein je pobedjivao na izborima sa 97%, jedinstveni glasaci u Iraku? Ali je EU jedinstvo i istomisljenje nadmasilo cak i Sadamovo. I oni su sada razocarani sto mi ne mislimo kao i oni. A imamo li mi pravo na svoje slobodno misljenje i slobodno donosenje odluka? Ne, oni hoce da i nas prisile, i da kazu kako je cela Evropa istomisljena i jedinstvena? A Kina,Indija,Brazil,Argentina,Venecuela i ostatak sveta koji nije NATO?