U NOVOM SADU NAPADNUT ČOVEK SA TRUDNOM ŽENOM I DETETOM U KOLIMA: Vučević - "Kukavice i bedni ljudi ne žele da Srbija ide napred" (VIDEO)

Novosti onlajn

26. 02. 2022. u 16:33

U NOVOM Sadu je danas napadnut čovek sa trudnom ženom i detetom u kolima.

У НОВОМ САДУ НАПАДНУТ ЧОВЕК СА ТРУДНОМ ЖЕНОМ И ДЕТЕТОМ У КОЛИМА: Вучевић - Кукавице и бедни људи не желе да Србија иде напред (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Ovu informaciju je na svom Instagram nalogu podelio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. 

- U Novom Sadu je danas napadnut čovek sa trudnom ženom i detetom u kolima, a napali su ga oni koji mrze naš grad, obične kukavice i bednici, "ljudi" koji žele da zaustave razvoj našeg grada, koji ne žele da Srbija ide napred. To što mrzite sve svoje, to što ste u stanju da maltretirate trudnicu, da uništavate sve pred sobom da biste iskazali svoje autošovinističke frustracije, to što se svim silama trudite da Novi Sad i Srbija budu na smetlištu istorije - neće vam uspeti! Neće jer Srbija i Novi Sad žele da idu napred, da se grade putevi i mostovi, da trudnice niko ne zaustavlja i maltretira. Nećete uspeti da zaustavite gradnju četvrtog mosta, jer ne razumete i ne volite Novi Sad. Najoštrije osuđujem svaki vid nasilja prema građanima a i prema svom gradu, svojoj zemlji. Idemo napred, kukavice nam ne mogu ništa! Dela govore! - napisao je Vučević. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)