PALMA U AMERICI: Ne treba mi ministarska funkcija da bih radio u interesu Srbije (VIDEO)

Novosti onlajn

24. 01. 2022. u 12:07

OD Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Egipta, Turske, Grčke, Austrije, Italije, Rumunije, Bugarske i drugih država Marković je svuda gradio mostove prijateljstva, promovisao Srbiju, rušio loše stereotipe o Srbiji, koje su ranije stvorili veliki svetski mediji i svuda tražio dve stvari, da domaćini podrže Srbiju u važnim svetskim institucijama, da poštuju međunarodno pravo i pravdu kao što to radi Srbija i da se poveća ekonomska saradnja dve države.

ПАЛМА У АМЕРИЦИ: Не треба ми министарска функција да бих радио у интересу Србије (ВИДЕО)

Foto P. Milošević

Dragan Marković Palma je bio jedini političar iz Srbije koji je prisustvovao inauguraciji Donalda Trampa. 

Danas ćemo prikazati kratak i interesantan video o poseti Dragana Markovića Palme jednoj od najmoćnijih država sveta SAD i prestonici Vašingtonu. Predsednik Marković je imao sastanke sa senatorom Robertom Aderholdom, bivšim zamenikom direktora CIA za Balkan Stivenom Mejerom, gradonačelnicom Vašingtona Mjuriel Buzer, bivšom ambasadorkom SAD u Srbiji Meri Vorlik, sa gradonačelnicima iz SAD na balu Siter City International, udruženja gradova širom sveta, kao i na prijemu koji je Ambasada Kolumbije priredila za gradonačelnike iz Sjedinjenih Američkih Država. Marković se sastao i sa predsednikom privredne komore Vašingtona Vinsentom Orindžom.

Marković je tokom ove posete od svojih sagovornika tražio da podrže Srbiju u važnim svetskim institucijama, da poštuju međunarodno pravo i pravdu i da se poboljša ekonomska saradnja dve države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)