NEVENA ĐURIĆ O PISANJU OPOZICIONIH MEDIJA: Nedvosmislen znak da priželjkuju incidente u Srbiji (FOTO)

Novosti onlajn

15. 01. 2022. u 16:41

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Nevena Đurić prokomentarisala je pisanje opozicionih medija koji su o današnjoj blokadi državne granice pisali kao da očekuju nasilje.

НЕВЕНА ЂУРИЋ О ПИСАЊУ ОПОЗИЦИОНИХ МЕДИЈА: Недвосмислен знак да прижељкују инциденте у Србији (ФОТО)

Nevena Đurić

- Jasna je poruka medijskog gazde i tajkuna iz Multikom stranke koji je glavni i odgovorni kreator ovakvih natpisa. Ovakve poruke su nedvosmislen znak da priželjkuju incidente u Srbiji, da građanima nude politiku ulice i atmosferu haosa i nasilja u kojoj se jedino snalaze i funkcionišu. Ono što su Đilas i članovi Multikom stranke već više puta najavljivali i što očekuju kad god ovakve događaje organizuju jeste prolivanje krvi. Tuđe živote nude građanima Srbije i najsrećniji bi bili da padne srpska krv. 

Plan i program nemaju, i nemaju šta ga ponude građanima, kao što ni rezultate nemaju. Kako će pred građane sa pričom o ruini kakva je Srbija bila dok su je tajkunčine pustošile, a po čijoj direktivi "ekolozi", bahati i neodgovorni, danas ljudima remete normalan život i pravo na kretanje. Važno je da ljudi znaju da je notorna laž sve u obećanjima i porukama koje se čuju na "ekološkim" skupovima jer dolaze od strane onih koji su taj isti Tio Rinto doveli u Srbiju, a danas protiv njega protestuju, i u svakom trenutku su spremni da izazovu sukobe.

Scene nasilja koje tajkuni prizivaju nisu, neće i ne smeju biti slika Srbije.

Foto: Printskrin

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!