VULIN O NELEGALNIM SKUPOVIMA I BLOKADAMA PUTEVA: Nećemo dozvoliti da prve godine 21. veka budu obeležene sukobima među Srbima

Novosti online

11. 01. 2022. u 10:35

MINISTAR unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije Pink komentarisao je nelegalne skupove i blokade puteva organizovane od strane takozvanih ekologa finansiranih od Rokfeler fondacije, istakavši da oni koji priželjkuju Kazahstan u Srbiji i rat između Srba, to neće dobiti.

ВУЛИН О НЕЛЕГАЛНИМ СКУПОВИМА И БЛОКАДАМА ПУТЕВА: Нећемо дозволити да прве године 21. века буду обележене сукобима међу Србима

Foto: Ministarstvo odbrane

- Rokfeler je dao pare svim tim „Ćutama“ i onima koji se navodno bave ekologijom, samo što niko ne zna od čega žive, da prave haos u ovoj zemlji. Dali su im pare da blokiraju auto-puteve i međunarodne prelaze i oni moraju da zarade tu svoju dnevnicu.

Koju ste to ekonomiju spasli, koju ste to ekologiju podigli na viši nivo. Svaki zahtev im je ispunjen. Ja se samo nadam da taj novac i dnevnice koje su dobili troše kod nas po tržnim centrima, da bar ostave neke pare u Srbiji. Oni su finansirani iz inostranstva upravo za to da prave nerede po Srbiji - poručio je ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Ministar policije i predsednik PS-a naglasio je da država neće dozvoliti sukobe među Srbima, da se tako nešto neće dozvoliti, čak ni onima koji su spremni da za Rokfelerov novac blokiraju puteve i izazivaju haose i nerede po Srbiji.

- Taj dan kada su otkinute glave dvojici policajaca u Kazahstanu, kada je ubijeno trinaest pripadnika službi bezbednosti, kada je ubijeno dvadeset šest vojnika u Kazahstanu, kada je ubijeno stotine naoružanih demonstranata, profili na društvenim mrežama tih "genijalaca" koji blokiraju auto-puteve su goreli od tvitova: "Zamišljam da sam u Kazahstanu", "Spremite se za Kazahstan", "Bravo za Kazahstan".

Vi biste da ubijate policajce i vojnike, vi biste da neko pogine. Kakav skot moraš da budeš, pa da napišeš: "Zamišljam da sam u Kazahstanu"? Od Srbije da mi napravite Kazahstan? Od mirne, lepe i stabilne Srbije vi biste da napravite Kazahstan, da napravite krvavo bojište. A, zašto? Da bi Rokfeler dao više para.
"Zamišljam da sam u Kazahstanu" je želja nekih da počne rat između Srba. Mi to nikada nećemo dozvoliti. Nećemo dozvoliti nikome, čak ni onima koji su spremni da za Rokfelerov novac blokiraju auto-puteve i da traže sukob sa Srbima. Nećemo dozvoliti da prve godine 21. veka budu obeležene sukobima među Srbima - poručio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin gostujući na Pink televiziji.

BONUS VIDEO:

SRBIJA NIJE I NEĆE BITI POGODNO TLO ZA KRIMINAL: Ministar Vulin prisustvovao vežbi SBPOK-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije