U VELIKOM novogodišnjem intervju za portal Bijeljina Danas, Sonja Karadžić Jovičević potpredsednica NS RS i kćerka prvog predsednika Srpske govori o “reality politici”, “tastatura- patriotama” koji žive od lajkova, aktuelnim političkim dešavanjima u BiH, kao i ocu Radovanu Karadžiću – njegovom zdravstvenom stanju i uslovima u kojima boravi u britanskom zatvoru.

Desimir

30.12.2021. 21:33

Radovan Karadzic u zatvoru u Engleskoj u vrlo teskim uslovima a dobro znamo engleska politika prema srpskom narodu zasto se cuti advokat treba se obratiti svim instucijama drzavama i SBUN za izmestanje iz engleskog kazamata drugu alnertavu drzavu zasto bas u engleski zatvor

buki

31.12.2021. 14:30

@Meho - Najteže zločine nije činio sigurno, jer su mnogo teži oni koje je činio Naser Orić i njegovi mudžahedini. Takve monstruozne zločine Karadžić, kao i svaki normalan čovek, ne bi mogao ni da zamisli, a kamo li sprovede u delo.

zora

31.12.2021. 08:45

Britanija ima tradiciju NE POSTOVANJA LJUDSKIH PRAVA. To se moze proveriti od Amerike preko Kanade, Australije Indije, Kameruna,Singapura......Nacija koja je masakrirala sve sto joj je bilo na putu. Velika mrznja prema Srbima je i dovela do toga da Karadzic nema ljudska prava. Pokazuju mu koliko je mali prema toj osvajackoj,pljackaskoj i genocidnoj naciji. Danasnje bogatstvo Britanije i potice od pljacki svih bivsih kolonija.