"NADAM SE DA ĆE HULIGAN BITI KAŽNJEN PO ZAKONU": Vesić zahvalio policiji na hapšenju napadača kod Sava centra

Tanjug

11. 12. 2021. u 18:21

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić izrazio je večeras na Fejsbuku zahvalnost beogradskoj policiji zato što je, kako je naveo, "identifikovala i uhapsila huligana i kriminalca koji je kod ''Sava'' centra brutalno pretukao čoveka koji je bio u svojim kolima".

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ ХУЛИГАН БИТИ КАЖЊЕН ПО ЗАКОНУ: Весић захвалио полицији на хапшењу нападача код Сава центра

Foto: Printscreen

- Nadam se da će taj huligan biti kažnjen po zakonu jer je nasilje nedopustivo i onaj ko ga čini za to treba da odgovara. Pozivam građane da prijave policiji i druge slučajeve nasilja koji su se dogodili danas. Ako smo kao društvo odlučili da dopustimo da se blokira autoput, što ne bi bilo moguće ni u jednoj zemlji EU, ne treba da trpimo kriminalce koji misle da mogu da tuku na ulici svakog ko ne misli kao oni - napisao je Vesić na svojoj Fejsbuk stranici.

Učesnici današnjih protesta, koji su se okupili na poziv Ekološkog ustanka, posle sat vremena završili su blokadu autoputa kod mosta Gazela u Beogradu, ali su se onda na autoputu pojavile osobe koje sebe zovu predstavnicima narodnih patrola i ponovo blokirale saobraćaj.

Došlo je i do incidenta, kada je jedan vozač pokušao da prođe kroz grupu od 20-ak osoba i udario jednu osobu. Okupljeni su šutirali automobil, udarali transparentima po njemu i slomili stakla, a posle pustili vozilo da prođe.

Vesić je na Fejsbuku, takođe, saopštio da je danas u Beogradu, zbog blokada, na sat vremena, ukupno 26 linija javnog linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda bilo skraćeno, a građani nisu mogli da koriste autobuse. To su linije: 7, 9, 11, 12L2, 17, 18, 24, 26, 27, 37, 44, 58, 70, 74, 88, 95, 601, EKO 1, 860, 860E, 860A, 860V, 860D, 860J, 860M i 860I.

- Narednih dana objavićemo koliko je koštalo budžet Grada skraćivanje ovih linija. Cenu će ponovo da plate sve građanke i građani. Sada je najvažnije da su sve linije gradskog prevoza u funkciji. Beograd pobeđuje - poručio je Goran Vesić.

BONUS VIDEO - BLOKADA NA AUTOPUTU: Građani ne mogu da prođu od Ćutinih "ekologa"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)