VULIN ODGOVORIO POSLANIKU BUNDESTAGA: Juratović da se oglasi kada u Hrvatskoj deci puštaju crtane gde su Srbi pacovi koji beže u traktorima

Novosti online

08. 12. 2021. u 17:48

JOSIP Juratović, poslanik u Bundestagu ispred Socijaldemokratske partije, je izneo niz laži na račun srpske policije i njenog ministra povodom subotnjih protesta. Tim povodom oglasio se ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

ВУЛИН ОДГОВОРИО ПОСЛАНИКУ БУНДЕСТАГА: Јуратовић да се огласи када у Хрватској деци пуштају цртане где су Срби пацови који беже у тракторима

Foto: MUP

- Ako bi Juratović hteo da se bavi problemima van Nemačke, mogao bi da se oglasi kada u Hrvatskoj deci puštaju crtane filmove gde su Srbi pacovi koji beže u traktorima ili kada predsednik Hrvatske, članice EU, izjavi da je poklanoj porodici Zec isplaćena odšteta i da je to dovoljno.

Ako želi da govori o policijskoj brutalnosti, mogao bi Juratović da traži odgovornost ministra policije kada se u Nemačkoj antivakserske demonstracije krvavo razbiju. Mogao bi, ali neće, jer njega ne zanima istina, njega zanima da naškodi Srbiji. U Srbiji nijedan policijski pendrek nije podignut na demonstrante i jedino što bi se moglo zameriti policiji je uzdržanost zbog koje nije omogućila slobodu kretanja milionima građana Srbije ili što učesnika protesta u Novom Sadu nije zaštitila od nasilja njegovih kolega koji su ga tukli misleći da nije dovoljno njihov.

Policiji bi se moglo prebaciti i što nije sprečila divljanje u Novom Sadu i demoliranje prostorija Pokreta socijalista, ali se policiji nikako ne može zameriti što nije tamo gde bi da ih rasporede vođe nelegalnih i nedozvoljenih okupljanja - odgovorio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)