RETRO FOLK NA MODERAN NAČIN: Odbegla "frajla" Marija Mirković predstavila pesmu "Požuri, požuri"

S. KOVAČEVIĆ

06. 12. 2021. u 11:53

NEKADAŠNjA "frajla" Marija Mirković, koja je grupu napustila pre devet meseci zbog solo karijere, predstavila je pesmu "Požuri, požuri".

РЕТРО ФОЛК НА МОДЕРАН НАЧИН: Одбегла фрајла Марија Мирковић представила песму Пожури, пожури

Foto S. Kovačević

- Prezadovoljna sam komentarima i reakcijama na pesmu - rekla je Marija za "Novosti". - Naročito mi je drago što me novinari zovu zbog pesme, a ne zbog toga što sam bila u "Frajlama".

Na pitanje da li misli da će kao solo izvođač uspeti više, Marija kaže da o tome trenutno ne razmišlja mnogo:

- Šta znam, ne razmišljam o tome, karijera "Frajli" dok sam bila sa njima je bila odlična, da svako poželi takvu. Bilo je tu mnogo odricanja, vremena, strateških planiranja. Tako je to kod muzike, možeš da imaš mnogo talenta, ali treba još dosta toga oko tebe da bi zaista uspeo. Hajde da kažemo da za ovaj početak ja imam odličnu poziciju.

Sa "Frajlama" je ostala u dobrim odnosima i kaže da ima njihovu podršku, iako nisu previše pričale, ali će u budućnosti sesti da rezimiraju sve. Okidač za odlazak iz grupe trajao je duže vreme, a razlozi su bili Marijina potreba za pisanjem, mirnijim tempom i odmorom od koncerata. Mada kantautorka želi da da vremena pesmi "Požuri, požuri", ne krije da već ima sve pesme za album.

- U januaru snimam drugi spot. Sa albumom ne žurim, snimamo polako, producenti pokušavaju malo da modernizuju moj retro folk. Duete ne planiram, ali priželjkujem saradnju sa Petrom Grašom.

Ipak, Mirkovićeva ostavlja mogućnost povratka u "Frajle":

- Zasad imam neki svoj pravac i svoje viđenje muzike, a "Frajle" imaju svoj,tako da ne treba zbunjivati ljude, a u budućnosti ne znamo šta donosi život, tako da je moguće da se jednom vratim u grupu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice