TODOROVIĆ PORUČIO ĐILASU : DŽabe pričaš znaju te ljudi, sebični tajkun koji čeka da se ponovo dokopa vlasti

Novosti online

02. 12. 2021. u 22:21

MARINIKIN gazda, tajkun Dragan Đilas, briljirao je večeras u emisiji i istakao da opet želi da otima milione, kada se jednog dana dokopa vlasti.

ТОДОРОВИЋ ПОРУЧИО ЂИЛАСУ : Џабе причаш знају те људи, себични тајкун који чека да се поново докопа власти

Foto: SNS

Bar ga tako lažno bodre njegova istraživanja. Zato izlazi na ulice i obećava krvoproliće. I priznaje tajkun da su blokirali auto-puteve, da su uživali u tome da tuku ljude i oči im vade. To su heroji njihovi i takve oni podržavaju, kao što su podržavali Belivuka i bili mu megafon, svi iz redova tajkunskih medija.

Ali, ulice neće blokirati ni Đilas ni Marinika. Ne, oni će se voziti i fotografisati sve iz luksuznih automobila, uz šampanjac. Da nazdrave uspehu i sreći koju osećaju, jer čini im se da se plan ostvaruje - građanski rat po svaku cenu. Tako je tražio Kurti, tako tražila Viola fon Kramon. Ne zanima lopurdu metro u Beogradu, jer njegov mašinski mozak nije video dalje od makete. Ne zanima njega Kosovo i Metohija, odrekao se još 2008. a to potvrdio formiranjem Saveza za Kosovo. Ne zanima ga ni ekologija, jer je sve to samo dobar paravan da ništarija dočepa malo vlasti i opljačka sve ono što je narod stekao. Ponovo.

Džabe Đilas priča o kursu evra, platama, novim fabrikama. Znaju sebičnog tajkuna širom zemlje svi. Ništa on za narod nije radio. Obogatio se i strpao 619 miliona evra u svoje džepove, a pola miliona ljudi ostavio bez posla. Upisao plus na konto svojih firmi i bratu podelio 35 nekretnina, a Beograd i Srbiju uterao u dužničko ropstvo i minus koji je umalo zemlju doveo do bankrotstva 2014. godine. Da, pobeđuju Đilas i Marinika sigurno, al' možda samo u Prištini i Vašingtonu gde se grčevito bore za svoje sigurne glasove dok priželjkuju sankcije sopstvenoj zemlji. Sa druge strane, Aleksandar Vučić je spasao Srbiju i ekonomiju joj digao u nebesa, rast BDP na sam tron evropskog kontinenta. Ojačao je privredu, uložio u infrastrukturu, podigao nacionalni duh i nanizao pobede kao niko nikad pre. To je politika koju narod podržava. Politika budućnosti, a ne mračne i lopovske prošlosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta