DODIK ČESTITAO 13. ROĐENDAN SNS: Snaga Srbije proistekla je iz predane borbe Vučića za bolju i jaču Srbiju

Tanjug

27. 11. 2021. u 15:44

PREDSEDNIK Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik danas je predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću i svim njenim članovima i simpatizerima, uputio čestitku povodom 13 godina od osnivanja ove stranke, ističući da mogu biti ponosni na sve rezultate koje su postigli u proteklom periodu.

ДОДИК ЧЕСТИТАО 13. РОЂЕНДАН СНС: Снага Србије проистекла је из предане борбе Вучића за бољу и јачу Србију

Foto: Instagram

Dodik je istakao da je SNS danas najsnažnija i najbolja politička organizacija u modernoj Srbiji koja je od zemlje na marginama, zahvaljujući današnjem rukovodstvu, uspela da se vrati u zlatno u doba kada je Srbija bila lider u regionu.

- Snaga Srbije proistekla je iz predane borbe i posvećenosti predsednika SNS-a i predsednika Srbije Aleksandra Vučića za bolju i jaču Srbiju i poverenja naroda koje mu je ukazano. Narod u Srbiji uz SNS i Vučića može da računa samo na bolje dane i bolju budućnost i perspektivu za sve generacije - istakao je Dodik u čestitki upućenoj Vučiću.

Dodik je rekao da je SNS u proteklih 13 godina pokazao šta znači jaka organizacija, rad, predanost promenama i boljitku zemlje koja je bila na kolenima.

- Danas je Srbija, zahvaljujući SNS-u i državnom rukovodstvu, snažna, slobodna i bogata zemlja, ekonomski prosperitetna i konačno na mestu koje joj i pripada. Pred vama je još mnogo izazova koje treba savladati, među kojima je svakako odbrana teritorijalnog integriteta Srbije, ali verujem da nećete stati, niti pokleknuti bez obzira na sve pritiske - poručio je Dodik.

Lider SNSD-a je rekao da, naravno, ima i onih koji se ne slažu sa politikom SNS-a, ali niko ne može da negira činjenicu da je zahvaljujući ovoj političkoj partiji utemeljena politika savremene Srbije i da je njen utemeljivač Aleksandar Vučić, koji vodi politiku mira, stabilnosti i dijaloga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)