SIMBOLIČNO ZATVOREN SAMIT 'NESVRSTANI 2021'! Ministri Udovičić i Bajramov na utakmici Srbije i Azerbejdžana!

Novosti online

12. 10. 2021. u 23:23

TOKOM večerašnje utakmice 8. kola kvalifikacija za SP u Kataru, gde reprezentacija Srbije igra protiv reprezentacije Azerbejdžana, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić ugostio je ministra spoljnih poslova Azerbejdžana DŽejhuna Bajramova i ministra odbrambene industrije Azerbejdžana Madata Gulijeva.

СИМБОЛИЧНО ЗАТВОРЕН САМИТ НЕСВРСТАНИ 2021! Министри Удовичић и Бајрамов на утакмици Србије и Азербејџана!

Foto instagram/omladinasport

Naime, u okviru samita 'Nesvrstani 2021', kojim se obeležava 60 godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih zemalja, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je na još jedan način dokazao koliko Srbija neguje odnose sa Azerbejdžanom.

On je zajedno sa ministrim spopoljih poslova i ministrom odbrambene industrije pomenute zemlje bodrio fudbalere na terenu.

Podsećamo, iako je Samit zvanično zatvoren, Udovičić je odlučio da na simboličan način zatvori obeležavanje šezdesetogodišnjice "Pokreta nesvrstanih" pri čemu je Srbija ugostila 105 država i devet međunarodnih organizacija, a u Beograd su došla ukupno 572 člana stranih delegacija.

(Pink.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OZBILJNI LJUDI SE SPREMAJU ZA TEŠKA VREMENA Vučić: Moj posao je da brinem o Srbiji i obezbedim dovoljno hrane i energenata