POSTOJI SUMNJA DA SU PITANJA RANIJE BILA DOGOVORENA: Vučić o ljudima iz MUP koji su odbili detektor laži o "Jovanjici" i prisluškivanju

Novosti online

09. 10. 2021. u 13:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je o tome zbog čega su pojedini ljudi iz MUP juče odbili poligraf na koji su bili pozvani u slučaju "Jovanjica" i prisluškivanja predsednika.

ПОСТОЈИ СУМЊА ДА СУ ПИТАЊА РАНИЈЕ БИЛА ДОГОВОРЕНА: Вучић о људима из МУП који су одбили детектор лажи о Јовањици и прислушкивању

Foto: S. K.

- Neko u MUP je posumnjao da su pitanja bila dogovorena za ta dva poligrafa. Zato ih je pozvao treći put. Iz meni čudnog razloga su odbili tih 10 minuta da potroše. Neki su mi rekli "možda po prvi put nisu znali pitanja". Ja ne verujem da je o tome reč, verujem da je reč o profesionalcima. ne znam šta je razlog i šta je problem u 10 minuta. Pozovite one ljude koji znaju da nisu krivi 100 puta i sto puta će da prođu. Ne znam šta je razlog, ali znam šta je bio razlog onih koji su ih pozvali - rekao je Vučić.

- Nemoj da govorim kako su odgovarali neki koji su ranije prošli poligraf: "Pa ne znam, pa ja ne zna ništa". Tako ne možete ni da padnete.

Predsednik je naveo da se SNS suočava sa velikim licemerjem od dela srpske javnosti.

- Mnogi napadaju Vladimira Đukanovića, nazivaju ga bizonom, a sada su odjednom zabrinuti, "a kako onda Nebojša može da bude član Predsedništva, pošto on zna o prisluškivanim razgovorima". Kao oni kada dođu pa kažu: "Ne sme da smeni Sinišu, u biznisu su zajedno". A nismo u biznisu, ne bavim se biznisom, ne zanima me biznis. Naučite to jedanput. Ne interesuje me novac, nemam račune nigde, i nikada ih neću imati, za razliku od onih koji nam svakoga dana sole pamet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna