OVO POSTAJE NEKONTROLISANO LUDILO: Vučić o energetskoj krizi u Evropi - Moramo da brinemo o našoj deci!

Novosti

06. 10. 2021. u 15:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na Samitu Evropska unija - Zapadni Balkan na Brdu kod Kranja u Sloveniji.

ОВО ПОСТАЈЕ НЕКОНТРОЛИСАНО ЛУДИЛО: Вучић о енергетској кризи у Европи - Морамо да бринемо о нашој деци!

Foto: Printscreen/Pink TV

Taj samit je okupio šefove država ili vlada članica EU i lidere Zapadnog Balkana.

Vučić je rekao da niko nema pravo da Srbiji zamera to što želimo da živimo i da preživimo.

- Moramo da razmišljamo o energetici, glava me boli. Sa mukom sam zaspao sinoć, ovo postaje ludilo nekontrolisano u kome ne znate šta da radite. A u trenutku kada postane za pola stepena hladnije u stanu, onda će mene da krive. Srbija mora da vodi računa o svojim odnosima i sa Rusijom, i sa Kinom - istakao je predsednik.

On kaže da je mnogo izazova pred nama. 

- Taman kada mislite da ste izašli iz migrantske krize dođe kovid, a sada i ovo. Moramo da brinemo o tome kako će deca da nam žive.

Podsetimo, predsednik je juče rekao da građani Srbije ne moraju da brinu jer će država imati dovoljno struje i gasa da obezbedi da građani imaju tople domove.

- Mi srećom imamo gas. Bila je veoma pametna odluka da izgradimo gasovod, uprkos svim pritiscima. Imamo dovoljno gasa i struje za sebe - rekao je Aleksandar Vučić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DORA BAKOJANI, SIN KOSTAS I NJIHOVI PRIJATELJI IZ PRIŠTINE: Zbog ličnih interesa zaboravila na istoriju i podržala naslednike terorističke OV