OPTIMISTIČNE najave da će reafirmacija evropske perspektive regiona biti u fokusu Samita EU-Zapadni Balkan počele su da se "tope" i pre zvaničnog okupljanja šefova država i vlada na Brdu kod Kranja.

Komentari (12)

amikishow

06.10.2021. 09:10

Znaju i ljudi u EU da u Srbiji niko nije lud za ulazak u tu proplu UNIJU lopovskih zemalja.Da se danar raspiše referendum bilo bi 80:20 da se ne ulazi u EU pa makar bio i smak sveta.

xxdet

06.10.2021. 11:24

Prazna priča. Da je htela Srbiju ne bi ni bilo cepanja drzave ni ratova. Srbija je potpisnica Evroazijske unije, glavni je strateški partner Kine u Evropi, rast privrede dolazi isključivo iz ulaganja Istoka, EU ide u sve veću krizu sa neuspehom globalnog projekta Zapada. Prognoza rasta privrede Srbije u narednih par godina daleko prevazilazi sve okolne drzave što je glavni razlog za sve samite i sastanke koji se održavaju u regionu jer je zavladala panika ali i namera da se preotme kapital koji ulazi u Srbiju. Zapad hoce Kineski novac ali neće Srbiju. Dokle cemo igrati ovu igru sa ulaskom u EU ne znam.

Sremica

06.10.2021. 12:19

Ma dosadni ste više sa EU! Kome ona treba? Treba energiju usmeriti ka budućnosti naše zemlje a ne trošiti je na EU. Toliko zemalja na ovom svetu za saradnju i razvoj, ajde Bogati kakva EU!

Mama

06.10.2021. 21:45

Pre ce se taspasti EU nego sto ce nas primiti u clanstvo.Da su iskreni priznali bi da nas ne primaju zbog siptara.Svesni su da je njihovo"cedo" gore od korone al to se mora zataskati.Zato smo opet mi na tapetu! EU treba reci da ima jos nekih zai teresovanih za nasu reginu pa ko da vise!

NESTALO IM SARGAREPA

07.10.2021. 15:21

A STAP SVE DUZI I DUZI. Dal'su narodi zapadnog balkana toliko naivni, i da veruju prefriganim lazovima, koji im obacavase ulazak u EU? Svi ali svi, treba da pogledaju sta su ti lazovi obecavali Turskoj, i sad je udaljenoja od EU nego sto je bila pre 25 godina.