PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović je u intervjuu koji je dao nakon govora na Generalnoj skupštini UN i sastanka sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom izjavio da je on predsednik Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Komentari (6)

Zlatko

23.09.2021. 13:31

@Dragi - Moze samo da zamišlja da je presednik svih Hrvata .Presednik Srbije Aleksandar Vučić je presednik svih Srba gde god da se nalaze Srbi na svetu ,a poreklo hrvata dolaze od Srba tako da Milanovic nema sta mnogo da mašta i da želi , ako misli da nije tako neka svi hrvati promene imena i prezimena u takozvano Hrvacko i to bez " IĆ" pa neka se onda jave i dokažu da nisu poreklo Srbi . Živela Srbija ??

marina

23.09.2021. 13:02

upravo tako balije i ustase su uvek bile na istoj strani neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj samo sto balije jako dobro znaju da ih ustase smatraju nizom rasom i jako jako dobro im sluze kada im trebaju

Mija

23.09.2021. 15:09

Tog "čovjeka" bolje reći nacistu bi kao prvo trebalo upitati koliko će naplatiti za lobiranje kod Costarice i ostalih Država za priznanje šiptara .? Jer on je kao i mentor mu Mesići osvedočeni mrzitelj Srba i na taj način su stekli sve što imaju jer za drugo ti cirkusa ti nisu ni sposobni.!!!