PRIVREMENE jutros su počele da ometaju kretanje Srba skidanjem srpskih registarskih tablica sa automobila i insistiranjem na postavljanju privremenih, sa takozvanim kosovskim oznakama, zbog čega je na stotine nezadovoljnih građana okupljeno na administrativnom prelazu Jarinje u znak protesta.

Srbijo Zuta kuco

20.09.2021. 14:49

Nista ne razumem. Da li to znaci ako iz Beograda sa beogradskim tablicama krenem za Pristinu skidaju tablice sa mojih kola? O kakvom reciprocitetu govorite? Da li mi skidamo tablice Siptarima kada krenu u Srbiju? Nesto ne stima. Mislim da nesto precutkujete.

Dusan

20.09.2021. 15:27

Ma, oni su teske kukavice, izivljavaju se prema civilima naoruzani do zuba, kao i ustase ( hrvati), u bljesku i oluji, copori divljaka,zveri. Treba im vec bar jednom, kao i nesposobnoj evropi, staviti do znanja da im se rogovi sabiju. Dosta vise onom jadnom narodu na KIM izivljavanja,bandita,svercera,lopuza i kriminalaca, bilo siptara,ustasa ili muslimana,( koji svaki cas menjaju imena), na kraju,nema nekih dolina,sandzaka itd. Postujte ustav i svoju drzavu!!!