SRBIJA KOLIKO GOD DA JE MALA, NIKADA NIJE MALA KOLIKO BI ONI VOLELI: Vučić o zajedničkoj konferenciji Milanovića i Đukanovića

Tanjug

17. 09. 2021. u 21:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić primetio je večeras da je poruka zajedničke pres konferencije predsednika Crne Gore i Hrvatske, da mrze Vučića, a da Srbija koliko god da je mala - nikada nije mala koliko bi oni voleli.

СРБИЈА КОЛИКО ГОД ДА ЈЕ МАЛА, НИКАДА НИЈЕ МАЛА КОЛИКО БИ ОНИ ВОЛЕЛИ: Вучић о заједничкој конференцији Милановића и Ђукановића

Foto: Printskrin

Komentarišući izjavu Zorana Milanovića o "mlataranju" zastavama, Vučić je rekao da kada se ode u Bronks, u NJujorku, ima zastava od kubanskih, kolumbijskih, venecuelanskih, svako iz svoje zemlje.

- Zaključili smo da je samo srpska zastava zločin i zabranjena - rekao je Vučić za TV Pink.

Na konstataciju da mu zameraju što je Srbe u Hrvatskoj pozvao da istaknu srpsku zastavu, Vučić je uzvratio pitanjem:

- Gde ste to čuli? Baš ništa nisam izjavio tim povodom.

Pojasnio je da je neko iz stranke koju vodi okačio na njegov “tik -tok” spot povodom 15. Septembra, u kojem govori Petar Božović.

- Oni su njegove reči, stavili meni u usta. To je tehnički detalj, ali važan. Ne isključujem mogućnost, da bih to učinio, i ne vidim da je to greh, ali nisam. Svi su slagali, i domaći i mediji u regionu - rekao je Vučić.

Kako kaže, zato što je potreban bilo kakav povod da napade na Srbiju.

Podseća da je u Crnoj Gori vođena kampanja protiv Srbije i njega, a onda je krenula i opsežna kampanja iz Hrvatske.

- Odjednom sam ja kriv, a ne znam za šta sam kriv. To je bila fantastična konferencija za novinare - mrzimo Vučića, on je kreten, ludak, a Srbija, kolko god da je mala, nikada nije mala koliko bismo voleli - rekao je Vučić.

On je dodao da nijednu ružnu reč neće reći na njihov račun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)