MLADI SU BUDUĆNOST SRBIJE Brnabić: Vidim da prepoznaju i podržavaju politiku predsednika Vučića

Tanjug

06. 09. 2021. u 20:30

POVERENICAGradskog odbora SNS Beograd Ana Brnabić izjavila je danas da su mladi budućnost Srbije zbog čega je važno da se sa njima razgovara i da se mladi što više uključe u politički život Srbije, saopštio je GO SNS Beograd.

МЛАДИ СУ БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ Брнабић: Видим да препознају и подржавају политику председника Вучића

Tanjug

Ona je prilikom obilaska stranačkih štandova na opštini Vračar rekla da joj je drago što mladi shvataju koliko su mir i stabilnost važni za dalji napredak i razvoj Srbije.

- Vidim da prepoznaju i podržavaju politiku predsednika Vučića, koji insistira na ujedinjenju uprkos našim razlikama - rekla je Brnabić i dodala da samo ujedinjena i jaka Srbija može da bude garant bolje budućnosti za svu decu, za Beograd i za Srbiju.

Tom prilikom ona je poručila mladima da ne treba da nasedaju na provokacije i da je Srpska napredna stranka ta koja se zalaže za dijalog, za razliku od pojedinaca koji su zatrovani mržnjom prema predsedniku Aleksandru Vučiću i koji svakodnevno pozivaju na nasilno preuzimanje vlasti i prete svima koji ne misle kao oni.

- Iza svih nas iz Srpske napredne stranke stoje rezultati, do kojih smo stigli napornim i predanim radom i odgovornom politikom predsednika Vučića. To je ono što treba da predstavimo građanima, a da bismo to uspeli potreban je rad na terenu i direktna komunikacija sa ljudima - rekla je Brnabić.

Ona je održala i sastanak sa članovima Opštinskog odbora Vračar na kome je od funkcionera i članova tražila da svakodnevno budu na terenu i da razgovaraju sa građanima što je, podsetila je, okosnica politike Aleksandra Vučića i Srspke napredne stranke.

- Želim da svoje vreme nakon radnog dana iskoristim da razgovaram sa što više građana. Imamo sa čim da izađemo pred njih, samo na Vračaru je prosečna plata porasla za 39,25 odsto. Imamo rezultate, imamo argumente, borite se za svaki glas i za svoju opštinu - zaključila je Brnabić.

Kako je dodala, očekuje "prljavu kampanju" i napade "lažne elite", ali, istakla je, to ne treba da obeshrabri jer "uzdignute glave treba da pokažemo ono što smo postigli kako bi i Vračar i Beograd i Srbija bili još bolje mesto za život svakog građanina".

BONUS VIDEO: JA SAM UBEĐEN DA JE VUČIĆ RAZOČARAN: Orlić duhovito odgovorio na reči Dragana Đilasa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!