ALEKSANDAR VUČIĆ O SUSRETU SA ŠMITOM: Uskoro razgovor, važno je da nije slušao besmislene zahteve

Novosti online

01. 09. 2021. u 17:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas se na Bledu, posle sastanka sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom, obratio javnosti.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ О СУСРЕТУ СА ШМИТОМ: Ускоро разговор, важно је да није слушао бесмислене захтеве

Foto Avaz

Na pitanje o razgovoru sa lažnim visokim predstavnikom Šmitom, predsednik kaže da ga je danas sreo, da su se pozdravili i kratko razmenili mišljenja. Dodao je da bi trebalo da se sretnu, ali da tačan datum ne zna.

- Razgovaraćemo uskoro. Za nas je važno i dobro je da Šmit nije poslušao besmislene zahteve. Neki ljudi ne mogu da razumeju koliko je to neodgovorno i opasno. Videćemo kakvi će zaključci biti po tom pitanju - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (13)