LIDER LSV Nenad Čanak danas je sramno napadao Srpsku pravoslavnu crkvu i to na nacionalnoj frekvenciji.

Komentari (29)

Preseljenje

29.08.2021. 13:41

Bilo bi ljudski i krajnje pošteno od Čanka da se iseli kod Mila, iz zemlje Srbije koja ga brižno tovi i hrani i na koju tako žestoko laje.

Patriota

29.08.2021. 14:04

Nenad Canak je jos kao mali u osnovnoj skoli stalno vikao " Ja sam hrvat,ja sam hrvat". Ovakvi kao on sto se lazno predstavljaju kao srbi i otvoreno rade protiv drzave su rak rana srpskog drustva. Da smo ozbiljna drzava prvo sto sto treba uraditi je skinuti ga sa svih drzavnih funkcija ,podignuti optuznicu i u zatvor! Dokle bre vise da ga trpimo!

hristina

29.08.2021. 14:16

:-) ... Kad se Milo sroz'o da mu ti pravis drustvo za vecerom, znaci - gotov je nacisto! ... Jos stuca :-) ... Odrodiiiii ... , petokolonasiiii ... Luzeriiiii ...

Maja

29.08.2021. 14:25

Covek laze a i nebitan je. Poluobrazovan i ponavlja jednu te istu pricu u krug i misli da je pametan. Nije u pitanju stepen obrazovanosti i diploma. Vec uspeh i rezultati, koje ovaj covek nema... O kulturi necemo ni da pricamo. NULA.

Penzionerj

29.08.2021. 14:26

Taj je najveci olos i srbomrzac, placenik i sta sve nije. Predsednice Vucicu, strahovito razvijas vojvodinu i zato krecu u akciju. Isprepletao si putevima i autoputevima, mnogo fabrika. Morate ravnomerno razvijati celu Srbiju. Takvih kao ovaj propali Canak ima ih vise. Najuri čomicku iz Vlade, pod hitno.

Miki

29.08.2021. 14:46

Sve sto je rekao za Cetinje i manastir je LAZ!Vlasnisik Cetinjskog manastira je Mitropolija Crnogorsko primorska!Pre stotinu godina na cetinju je zivio samo Srpski narod koji se izjasnjavao kao Srbin!Tek pod komunistima koji su 1945g naredili da svi koji su rodjeni u Crnoj Gori se moraju izjasniti kao Crnogorci!Zu naciju je stvorio Tito a realizovao Djilas!Znaci da Crnogorska nacija je izmisljena kao i Makedonska da bi se napravio razdor medju Srbima.To isto se zeli i sada od Srba u Vojvodini napraviti nova nacija Vojvodjanin.To rade Komunisti, izdajnici i bezboznici kakav je Canak!

Dragan

29.08.2021. 14:48

Црногорска црква никада није постојала... Митрополија црногорско-приморска никада није била Аутокефална, као ни Митрополија карловачка. Овде Чанак лупета, или боље речи "тандрља" баш као прави дрвени чанак кад падне на под, па се откотрља... Митополија црногордко-приморска је била од оснивања 1219 у саставу; прво Аутокефалне архиепископије српске цркве, касније Пећке патријаршије. После укидања Пећке патријаршије, па обила је само "аутономна" митрополија, којој су митрополите хиротонисали поглавари других аутокефалних и аутономних цркава... руски, и српски, односно карловачки. И још нешто у вези са Јоаникијом, он је давно у цетињском манастиру Хиротонисан... сада је у питању само чин његовог Устоличења... А устоличење се врши у седишти Митрополије, што је цетињски манастир. Каи пто се столичење српског патријархс врши у манастиру Пећка Патријаршија. Што се тиче Цркве, овде је у питању Чанково тешко незнање...

buki

29.08.2021. 21:01

@Nenad - Kao da mu je prvi put! Moralne norme je on davno podredio novčanim prilivima, a za svako omalovažavanje Srba je debelo plaćen od Zapadnih Centara moći.

Milan

29.08.2021. 15:42

Nikad nisam glasao ni za SPS niti ovu sada nakaradnu vlast,ali ovaj Čanak je jedan od najvećih otpadnika srpskog naroda.Njemu je pravo društvo Kandićka,Biserko i ostali pljuvači srpskog naroda

Milan

29.08.2021. 15:43

Gospodine U mojoj kući ima da se ponašate po mojim pravilima,ako vam se ne svidja,srećan put. Tako je bilo dok smo bili ljudi i nirmalni Sada budala ti dodje u kuću a ti izadješ napolje. E zato nam je tako kako jeste

Pedja

29.08.2021. 15:48

Zasto bilo ko poziva ovog tipa na gostovanja?Zasto bi bilo koga trebalo da interesuje njegovo misljenje?Covek je na platnom spisku Djukanovicevom i logicno da mora ovako pricati.E sad, zasto Srbija ovo tolerise to je pitanje za drzavne organe

Slobodan

29.08.2021. 16:38

Što se čudite covek samo nastavlja ono što je njegov otac i njegovi pajtosi pokušao da uradi sa Vojvodinom (da podsetim čovek je došao sa 5 (petom ličkom u Vojvodinu)

Sl

29.08.2021. 21:41

SPC je osnovana jos u vremenu Svetog Save. Na rang patrijarsije je prerasla za vreme Cara Dusan. Ugasena tj stavljena pod nadzorz Grcke crke sa dolaskom Turaka. Srpsku Patrijarsiju je obnovio Mehmed pasa Sokolovic. Nakon toga je ponovo ugasena a po drugi put obnovljena 1921 godine.

Petar Zekovic

30.08.2021. 07:34

Posto pripadam obezbedjenju Mitropolita Joanikija, ja cekam doticnog gospodina druga. On bi mogao da zavrsi u nekom kaznenom zavodu Crne Gore. To ce mu biti poslednja demonstracija u zivotu. Mi se necemo shaliti sa takvima.

Velisav

30.08.2021. 13:15

Koliko je štete ovoj namučenoj državi doneo ovaj prljavi politikant. U najtežim trenucima uvek je dolivao ulje na vatru i raspirivao nemir i teskobu i otežavao sva, inače teška pitanja u koja se nepozvan uplitao. Teško je toliku štetu objasniti i izmeriti...

Realno

05.09.2021. 22:05

Canak je Srbin koliko i Bakir, a novac je izvor njegove mrznje prema Srbima. Canak ne voli nikoga vise od novca. Mora mu se priznati da je dobar govornik, demagog i politicar, ipak je on zavrsio marketing skolu za prodavanje magle.