PREMIJERKA BRNABIĆ: Nastavlja se brutalna legitimizacija napada na porodicu Aleksandra Vučića

Novosti online

28. 08. 2021. u 09:38

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić se oglasila na Tviteru povodom najnovijih napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića. Ona je naglasila

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: Наставља се брутална легитимизација напада на породицу Александра Вучића

Foto Tanjug

Ona je napisala da je danas počela nova faza borbe protiv predsednika i na potpuno novi vid napada.

- Zanimljivost: nakon serije monstruoznisti koje su (ponovo) prošle bez bilo kakve osude opozicije i njihovih medija (doduše određeni su i njih pozlatili), danas izgleda ulazimo u sledeću fazu borbe protiv Aleksandra Vučića i vidimo potpuno drugačiji vid napada: 

- Sada su jednako strašne uvrede na račun njegove porodice podmuklo uvili u oblandu i krenuli sa pažljivo osmišljenom perfidnom kampanjom u kojoj Vučić "ne može da se pohvali članovima svoje uže porodice, pa se mora osloniti na ženu".

- U svakom slučaju, nastavlja se brutalna i opasna legitimizacija napada na porodicu Aaleksandra Vučića kao vid političke (i ljudske) borbe protiv njega. Na kraju, samo konstatacija - žao mi je što su ovo napravili od dnevnog lista Danas. Onakav kakav je nekada bio, danas bi Srbiji bio najpotrebniji - napisala je premijerka Brnabić na kraju.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

MLATI, ČOVEK, PRAZNU SLAMU I NE PRESTAJE Brnabić odgovorila Georgievu: Retko kad sam videla da neko toliko uživa u uzaludnosti (FOTO)