AKO SAM DAO KOSOVO ZAŠTO NISTE NA ULICAMA? Vučić odgovorio na napade - "Smisao svega je da me skinu sa vlasti ili da mi skinu glavu"

Novosti online

23. 08. 2021. u 23:22

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić komentarisao je večeras izjavu Mlađe Đorđevića, kuma Dragana Đilasa, koji ga je na N1 tv. optužio da je dao Kosovo i Metohiju, da je dao srpsku ekonomiju i da će dati zapadnu Srbiju, rekavši da ako je sve to tako zašto opozicija onda nije na ulicama.

АКО САМ ДАО КОСОВО ЗАШТО НИСТЕ НА УЛИЦАМА? Вучић одговорио на нападе - Смисао свега је да ме скину са власти или да ми скину главу

Foto: Printskrin

Na konstataciju Đorđevića da ništa od toga Vučić nije doneo iz Čipurića i iz Jajinaca, predsednik kaže da je "slučajno rođen u centru Beograda, ali da ne misli da mu je to prednost i da je bolji od bilo koga koji je rođen u zapadnoj ili istočnoj Srbiji.

- Ne mislim da to određuje činjenicu da li ste dobar, uspešan i vredan čovek. Što niste na ulici ako sam ja potpisao nezavisno Kosovo, gde sam ga izdao i kada - upitao je Vučić.

- Slušali ste čoveka koji sebe naziva četničkim vojvodom i on je jedini četnički vojvoda koji je saradnik Nasera Orića - rekao je Vučić gostujući na Hepi televiziji, uz primedbu da ne želi da uvredi Vojislava Šešelja koji za sebe kaže da je pravi četnički vojvoda, a da je Mlađa Đorđević lažni.

Predsednik je upitao šta je smisao toga što je govorio Đorđević i dodao da je smisao da ga skinu s vlasti ili da mu, kako je rekao, "skinu glavu".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)