"NEKA ŽIVI NAŠ NAROD NA KOSOVU I METOHIJI": Vučić se sastao sa Bogdanom Bukumirićem koga su Albanci teško ranili pre 18 godina

Novosti online

18. 08. 2021. u 10:55

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Bogdanom Bukumirićem kojeg su Albanci, pre 18 godina, nedaleko od Goraždevca, teško ranili, istovremeno ubivši dvojicu njegovih drugara Panteliju i Ivana, ubijeni su i ranjeni samo zato što su pripadali srpskom rodu.

НЕКА ЖИВИ НАШ НАРОД НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић се састао са Богданом Букумирићем кога су Албанци тешко ранили пре 18 година

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Tada je petnaestogodišnji dečak Bogdan pogođen sa osam metaka, a Albanci i Međunarodna zajednica nikada nisu pronašli one koji su taj gnusni zločin počinili.

I ne samo to, i zvanično su obustavili istragu i svaku potragu za onima koji su ubili i ranili srpsku decu.

- Bogdan već godinama pokušava da se skući i kao predsednik Srbije verujem da ću imati snage, da mu na neki način, u tome pomognem. Takođe, obećao sam Bogdanu da ću razgovarati sa predstavnicima svih naših nadležnih organa da ponude dodatne nagrade za bilo kakva saznanja o jezivom zločinu sa Bistrice i da se potraga za zločincima ne prekida nikada, te da ubice znaju da dok su živi neće imati mira - naveo je predsednik Srbije.

- Neka živi naš narod na Kosovu i Metohiji, živela Srbija - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (37)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije