VUČIĆ O NOVOJ ODLUCI TVITERA: Sada se vidi ko su pravi cenzori, ja da budem poslušnik takvima neću!

Novosti online

17. 08. 2021. u 12:39

PREDSEDNIK Srbije je danas, tokom obilaska Bajine Bašte prokomentarisao i novu odluku Tvitera da pojedine srpske medije označi kao one koji "sarađuju sa Vladom Republike Srbije".

ВУЧИЋ О НОВОЈ ОДЛУЦИ ТВИТЕРА: Сада се види ко су прави цензори, ја да будем послушник таквима нећу!

Foto: Tanjug/J.P.

Na pitanje novinara o novim oznakama Vučić je rekao da je najnormalnije da sarađuju sa vladom i da cela situacija dovodi do pitanja, ko je zapravo cenzor?

- Nego s kim da sarađuju, sa tajkunima i lopovima? Najnormalnije je da sarađuju sa vladom. Šta je loše u tome što sarađuju sa vladom? To dovodi do drugog pitanja, ko je cenzor?

- Sada vidite da su oni pravi cenzori. Jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski potparoli imaju slobodan pristup toj "slobodarskoj", a inače poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima, neću - rekao je predsednik Vučić i čestitao svim medijima koji šire slobodarske ideje.

- Ti ljudi su najlepše rekli o tim medijima, mi i ne plaćamo većinu tih medija, šta je loše o tome što sarađuju sa Vladom? Zar treba da piše da sarađuju sa tajkunima i lopovima? - upitao je predsednik Vučić.

Predsednik je podsetio i da SAD plaćaju Glas Amerike i da Velika Britanija plaća Bi Bi Si, ali da oni nisu označeni kao "oni koji sarađuju sa vladom". Predsednik je objasnio da su ta "Bi Bi Si" i "Glas Amerike" vladini mediji, da se tu i ne radi o saradnji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna