PREDSEDNIK Srbije je danas, tokom obilaska Bajine Bašte prokomentarisao i novu odluku Tvitera da pojedine srpske medije označi kao one koji "sarađuju sa Vladom Republike Srbije".

milica rašić

17.08.2021. 14:40

E, NE BIH BILA ŽIVA A DA NE ODGOVORIM GUGLU I TVITERU. Mislim da su iz SAD, pa moram da ih podsetim kKO SU I ŠTA SU,i kome oni dele packe o genocidu. Neka se sete kako ,i odakle su došli-kao najveći kriminalci ,bežeći od suda -, NA ČIJOJ SU SE ZEMLJI NASTANILI UBIVŠI MILIONE STAROSEDELACA koje u preodtalom ,veoma malom broju strpaše u rezervate ,gde i sada ,u 21 veku žive bez struje ,vode....A,šta da kažem o aparhejdu koji po svojim ZAKONIMA sprovode nad Crncima....Isto se može reći i za ostale ,kao što su kolonijalističke -V.Britanija, Francuska. rasistička Nemačka. Danas oni postavljaju pravila jer su JAKI- a,kako su TU MOĆ STEKLI -BAŠ GENOCIDNIM METODAMA, misle da je zaboravljeno jer te UVEK mogu bombardovati i uništiti ceo narod kao što su SRBE upotrebivši radioaktivni uranijum kojim su namerno gađali izvore života-VODU, VAZDUH I ZEMLJU....i da to ne dođe na videlo bolje proglasiti Srbe ...Kod nas postoji poslovica ....

ANTE BAN

17.08.2021. 18:00

Ova izjava TVITERA je -protusrpska izjava i dio harange protiv Srbije! Njima smeta jaka Srbije, koja može da bude jaka samo, ako je vodi veliki vodja- A.Vučić! Oni su zavidni Srbiji zato što je pod vodstvom velikoga vodje- A.Vučića postala lider Balkana, i- jedan od lidera Evrope!