NAJVAŽNIJE JE VIDETI ŠTA VLAST IZA SEBE OSTAVLJA Vučić: Oni su ostavili svoje račune prepune, a mi ćemo da ostavimo pune državne račune

Tanjug

14. 08. 2021. u 13:46

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić poručio je danas u Novom Sadu da bi njega bilo sramota da kaže to što neki govore da istraživanja javnog mnjenja pokazuju da će SNS na predstojećim izborima u Beogradu imati 27 odsto podrške, ali će, kaže, prihvatiti da su oni sve u pravu.

НАЈВАЖНИЈЕ ЈЕ ВИДЕТИ ШТА ВЛАСТ ИЗА СЕБЕ ОСТАВЉА Вучић: Они су оставили своје рачуне препуне, а ми ћемо да оставимо пуне државне рачуне

Foto: Tanjug/J.P.

Odgovarajući na pitanje da komentariše pisanje opozicionih medija koji prenose istraživanja javnog mnjenja gde se kaze da opozicija sigurno pobeđuje u Beogradu, a malo im fali i za pobedu u Srbiji, Vučić je rekao da je važno znati i ko su ti ljudi koji to govore.

- Zapamtite te brojeve, rekli su da SNS ima 27 odsto u Beogradu, 28 odsto ili 35 sa partnerima u Srbiji - rekao je Vučić i dodao da to onda treba pitati, ne njega, nego nekog drugog u izbornoj noći.

Predsednik je ironično primetio da je ono što je, kako je rekao, sigurno da oni jesu pred pobedom.

Vučić je rekaoda je lako napadati, ali i da je njihova politika to što lako obećavaju i pričaju besmislice.

- Njihova politika je da viču da te ste izdajnik, a onda sprovode cenzuru za Srebrenicu goru nego Gugl ...Imali su nula fabrika, sve su ugašene... - rekao je i naveo da je aktuelnan vlast je s druge strane izgradila mrežu puteva, izgradila bolnice i zato treba sabrati njihove metre i naše kilometre.

Građani će, ističe predsednik, imati pravo na izbor a najvažnije je videti šta neka vlast iza sebe ostavlja.

- Oni su ostavili račune prepune ali svoje, a mi ćemo da ostavimo pune račune, ali države - naveo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju