NIJE LEPO ŠIRITI LAŽI, GOSPODINE VELA: Marko Đurić odgovorio šefu Vjosinog kabineta na neistine o predsedniku Vučiću

Novosti onlajn

05. 08. 2021. u 12:57

BLERIM Vela, šef kabineta predsednice lažne države Kosovo Vjose Osmani izneo je na svom Tviter profilu neistinu koja se tiče broja diplomatskih poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na šta mu je ambasador Marko Đurić odgovorio iznevši precizne podatke.

НИЈЕ ЛЕПО ШИРИТИ ЛАЖИ, ГОСПОДИНЕ ВЕЛА: Марко Ђурић одговорио шефу Вјосиног кабинета  на неистине о председнику Вучићу

Foto Tanjug

- Otkako je stupla na dužnost u aprilu 2021. godine, predsednca Vjosa Osmani imala je dve bilateralne posete Estoniji i Austriji radi promovisanja evroatlantskog puta Kosova. U isto vreme, predsednik Srbije Vučić nije imao bilateralnu posetu inostranstvu. Umesto toga, stalno se sreće sa Dodikom i izaziva napetosti u regionu - napisao je Vela na svom Tviter profilu.

- Nije lepo širiti laži gospodine Vela. Od sastanaka sa Makronom, Zemanom, Babišem, Pahorom, Radevim, Zaevom, Ramom, posetama Bahreinu i UAE, kao i BiH ... u samo nekoliko meseci predsednik Vučić je imao više sastanaka i poseta nego što će vaša predsednica imati tokom celog svog mandata. Plus multilateralni, poput onog sa Sektorom NATO -a - odgovorio je ambasadro Srbije u Vašingtonu Marko Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ODRŽIVOST U ENERGETSKOM SEKTORU: Zajedničkim naporima i sinergijom obezbedićemo bolju budućnost