MINISTAR VULIN: FBI nije učestvovao u razbijanju Belivukovog klana, neću dozvoliti da se srpska policija potcenjuje

Novosti onlajn

03. 08. 2021. u 11:58

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i tom prilikom čestitao svim pripadnicima beogradske policije na tome što su učestvovali u razbijanju zločinačkog klana Belivuk - Miljković.

МИНИСТАР ВУЛИН: ФБИ није учествовао у разбијању Беливуковог клана, нећу дозволити да се српска полиција потцењује

FOTO: MUP

Naglasio je da je hapšenje ove kriminalne grupe isključivo rezultat rada srpskih organa gonjenja, policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da u razbijanju ove grupe nije učestvovao ni FBI niti bilo koja druga strana.

FOTO: MUP

- Čestitam srpskim pripadnicima policije koji su razbili klan Belivuk-Miljković. FBI nije učestvovao u razbijanju ove bande i neću dozvoliti da se rad srpske policije potcenjuje. Srbija vam je sa pravom zahvalna - poručio je ministar Vulin.

Kolegijumu je prisustvovao i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić koji se takođe zahvalio svim pripadnicima beogradske policije na hrabrosti koju su pokazali prilikom razbijanja klana Belivuk-Miljković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)