OGLASILI SE IZ BOLNICE NAKON OPERACIJE: Otkrili u kakvom je stanju ministar Momirović, u bolnici i njegov otac

Tanjug

27. 07. 2021. u 18:01

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović operisan je danas zbog upale slepog creva u Opštoj bolnici Užice, odakle navode da mu je stanje stabilno i ostaće u bolnici dan-dva.

ОГЛАСИЛИ СЕ ИЗ БОЛНИЦЕ НАКОН ОПЕРАЦИЈЕ: Открили у каквом је стању министар Момировић, у болници и његов отац

Foto: Tanjug/Tanja Valić

Prema rečima PR Zdravstvenog centra Danijele Vasiljević, ministar Momirović je u stabilnom stanju, u bolnici će ostati narednih dan-dva, a operaciju je laparaskopskom metodom uradio dr Miroslav Stanojević, šef hirurgije Opšte bolnice Užice.

Kako je Tanjugu izjavio njegov otac, Đorđe Momirović, koji je došao u Opštu bolnicu Užice, ministar je bolove u stomaku imao samo jutros i prethodnih dana dobro se osećao.

- Obavestili su me da je operacija uspešno protekla i da mu sledi brz oporavak - rekao je Đorđe Momirović.

Tomislavu Momiroviću pozlilo je tokom obilaska radova na auto-putu kod Požege, posle čega je hitno operisan u užičkoj bolnici.

Tokom obilaska deonice budućeg auto-puta, a potom i na sastanka u opštini Požega, Momirović se saradnicima požalio na neizdržive bolove u predelu stomaka i malaksalost.

Uprkos njihovim savetima da prekine radne obaveze i ode lekaru, Momirović je insistirao da, kao što je planirano, obiđe tunel Laz i opštinu Požega, nakon čega je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Užicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)