MINISTAR VULIN: Dok Vučić vodi Srbiju, Srpska će uvek imati našu podršku i pomoć

Novosti online

27. 07. 2021. u 13:42

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da Republika Srpska neće ostati bez podrške Republike Srbije.

МИНИСТАР ВУЛИН: Док Вучић води Србију, Српска ће увек имати нашу подршку и помоћ

Foto Tanjug

- Nakon štetne, pogrešne i zlonamerne odluke Valentina Incka, odluke kojom je pokušao da se osveti svim narodima Bosne I Hercegovine, desilo se ono što je i očekivano, došlo je do destabilizacije BiH, do značajnog uznemirenja svih političkih faktora u BiH i naravno, došlo je do toga da se Republika Srpska oseća veoma ugroženo. Nametanje istine nikada nije moguće i jednostavno nije nešto što bi na bilo koji način trebalo uraditi – rekao je Vulin u Zvorniku.

- Sinoć sam do kasno razgovarao sa predsednikom Vučićem o svemu što se dešava u BiH i nakon ove štetne i pogrešne odluke Valentina Incka, i ja očekujem da će predsednik Vučić pozvati političke predstavnike Srba iz Republike Srpske u Beograd, da se vide, da razgovaraju, da zajedno analiziraju sve što se dešava i verujem da će doneti odluke koje su dobre za naš narod ali i dobre i za sve ljude koji žive na ovim prostorima. Ne znam kakvi će biti zaključci ni kada će se to desiti, ali znam jednu stvar - Republika Srpska neće ostati bez podrške Republike Srbije. Dok Aleksandar Vučić vodi Republiku Srbiju Republika Srpska će uvek imati podršku i pomoć od strane Republike Srbije - izjavio je ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)