"I DALJE BI KOMPLEKSAŠI IZ HRVATSKE MRZELI SRBE": Ministar Vulin o sumanutim napadima na Vučića iz Zagreba

Novosti online

25. 07. 2021. u 12:18

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da se hrvatska politička i medijska scena grade na mešavini kompleksa i mržnje prema Srbiji i Srbima, nakon što su tamošnji mediji napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je sinu dao ime Vukan.

И ДАЉЕ БИ КОМПЛЕКСАШИ ИЗ ХРВАТСКЕ МРЗЕЛИ СРБЕ: Министар Вулин о суманутим нападима на Вучића из Загреба

Foto: Tanjug

- Pavelić je u vreme NDH donosio rasne zakone koji su imali zadatak da daju pravni osnov za istrebljenje Srba. To je bilo u Hitlerovoj NDH, a u Milanovićevoj i Plenkovićevoj Hrvatskoj, članici EU, Vučiću se određuje koje će ime nadenuti svom sinu. Ako bi bili prizemni, zlobni i glupi kao pisci tekstova u Jutarnjem listu, onda bi trebalo da tražimo progon svakog kuma i oca koji je svom sinu ili kumčetu dao ime Ante, Adolf, Andrija, Dinko, Jure, Miro, Franjo i svi drugi kojima smo zapamtili imena po ustaškim i nacističkim zločincima. Hrvatska politička, ali i medijska scena gradi se na mešavini kompleksa i mržnje prema Srbiji i Srbima - izjavio je ministar Vulin.

On kaže da to što se Vučićev sin zove Vukan jedino govori o tome da su mu otac i majka Srbi i da su mu dali lepo ime.

- Mogli su da mu daju i neko drugo ime, i dalje bi bili Srbi i dalje bi voleli svog sina, i dalje bi budale i kompleksaši iz Hrvatske politike i medija mrzeli Srbe, a posebno Vučića, jer je ojačao Srbiju. Ako je nekome nejasno zašto je potrebno da Srbi zajedno odlučuju o svemu što im određuje postojanje, neka pročitaju kako Jutarnji list, bez osude ijednog državnika iz Hrvatske, napada Vučića što mu se sin zove Vukan - zaključio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)