LONČAR O NAPADIMA NA PREDSEDNIKA: Optužuju Vučića koji je izvukao Srbiju iz bankrota i vratio joj obraz i čast

Novosti online

22. 07. 2021. u 17:56

MINISTAR zdravlja Zlatibor Lončar oglasio se povodom izjave Veljka Belivuka i optužbi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ЛОНЧАР О НАПАДИМА НА ПРЕДСЕДНИКА: Оптужују Вучића који је извукао Србију из банкрота и вратио јој образ и част

Foto: Printscreen

NJegovo saopštenje prenosimo u celosti.

- Zar je moguće da se u Srbiji toliko ne prašta uspeh? Zar je moguće da će neko da dovede u isti rang izjavu ovejanog kriminalca, suočenog sa dokazima za brojna monstruozna ubistva i zločine, sa rečima i delima čoveka koji je bukvalno izvukao Srbiju iz bankrota i dogovorene “privatizacije”, vratio joj obraz i čast i ponovo je pozicionirao na mapu Evrope i sveta? Nekome ko.je uslikan za izmasakriranim žrtvama i koji sve to negira, nedvosmisleno se veruje dok svoj život pokušava da spase napadima na čoveka koji ga je uhapsio i koji je rešio da Srbija ne bude sve ono sto je bila od 2000. - država kojom rukovode kriminalci, ubice i tajkuni?!

Svestan da samo napadima na Vučića tamo neka osoba sa nadimkom Nevolja može da dobije simpatije opozicije i medija koji ih podržavaju, očigledno je da sav kapital stavlja na tu, poslednju kartu. Samo u očima takvih - željnih vlasti po svaku cenu, čak i kriminalac - ubica može da bude častan i moralan - sve dok napada Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)