MILOŠ Vučević, potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada, reagovao je na tekst koji je objavio Krik, a tiče se svedočenja Veljka Belivuka.

sara

22.07.2021. 13:18

Izgleda da je KRIK jedva dočekao da objavi gluposti koje izgovara dželat i ubica, da bi se opravdao, bez i jednog pokrića!!!. Treba slušati te gluposti na N1 i Nova, koje će se ponavljati svaki minut!!!. Nisam stranački obojena, ne štitim nikoga, ali ne mogu ovakve gluposti da ne prokomentarišem, kao i nebuloze koje pričaju Đilas i Marinka!!!!!. Ako je dželat bio član SNS, to ne znači i da je neko imao poverenja u njega i da je angažovan za nešto, ili da je opravdano što je klao i ubijao!!!. Isuviše je Vučić promišljen, da bi tako nešto dozvolio!!!.

Mitrofan Fustić Morija iz Karavilja

22.07.2021. 14:00

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.