U JEKU stalnih pretnji novim uslovima na putu ka Evropskoj uniji, sve jačim porukama da dijalog Beograda i Prištine mora da se ubrza, a kosovski čvor što pre rasplete, pre dva dana stigla je poruka premijera privremenih institucija na KiM Aljbina Kurtija da "Kosovo može da nastavi da živi i bez priznavanja od Srbije".

Komentari (4)

Samir

15.07.2021. 09:57

Jasno je da će se problem kosovskog priznanja rešiti ujedinjenjenjem Kosova i Albanije pošto kosovsko rukovodstvo sada ima zadatak da ubedi zapad da Srbija samo odugovlači i nema nameru da sklopi bilo kakav dogovor.

Vatro Marx

15.07.2021. 11:44

Srbine kreni i rijesi problem Kosmeta jednom za uvijek. Zapad da Srbiji zeli dobru buducnosti nebi se ovako ponasao. Sa Briselom i Vasingtonom je samo gubljenje vremena.

SvenSrb

15.07.2021. 15:53

Zašto ne pitaju, taj Svet. Koji podržava Šiptare? Videli su kada je pred masom naroda jedan Šiptar se popeo na Jdnu Bogomolju Srpsku i lomi Krst na Crkvi Srpskoj. I taj Svet podržabva Te Huligane koji ruše Narodnu Svetinju. Srpskog Naroda. Treba ih pitati, šta bi oni rekli da neko naseli u Vatikanu pa počne da im ruši njhove Svetinje i da uništava. Šta bi oni rekli na tako nešto? I kako bi oni reagovali?