LAŽNA DRŽAVA KAO CRNA GORA: Odmetnička skupština u Prištini sutra o Rezoluciji o Srebrenici

D. Z.

06. 07. 2021. u 21:44

NA dnevnom redu sutrašnje odmetničke skupštine u Prištini naćiće se Rezolucija o "genocidu" u Srebrnici po receptu koji je nedavno usvojio crnogorski parlament.

ЛАЖНА ДРЖАВА КАО ЦРНА ГОРА: Одметничка скупштина у Приштини сутра о Резолуцији о Сребреници

Foto AP

Ova Rezolucija predviđena je kao treća tačka dnevnog reda sutrašnje kosovske Skupštine a četvrta tačka dnevnog reda biće rasprava o primeni Vašingtonskog sporazuma.

Inače,pored Pokreta Samoopredeljenja kojima ima najviše poslanika u kosovskoj Skupštini za pomenutu Rezoluciju koja je usmerena protiv Srbije i srpskog naroda glasaće najverovatnije i poslanici opozicionih albanskih političkih partija ali i poslanici nesrpskih stranaka.

- Osim poslanika vladajuće stranke mislim da će za “Rezoluciju o Srebrnici” glasati i oslanici opozicionih stranaka koje su i tražile da to bude jedna od tačaka dnevnog reda. Međutim, kako je očekivano da će se ta Rezolucija usvojiti mislim da je daleko zanimljivija sledeća tačka dnevnog reda, rasprava o Briselskom sporazumu budući da se radi o sporazumu sa SAD lično mislim da neće biti izglasana nekakva rezolucija o nesprovođenju, budući da je i Bajdenova administracija istakla da je ovaj sporazum obavezujući - ističe stav o sutrašnjoj sedncii kosovske Skupštine Anđelka Ćup, novinarka Juronjuz Srbija koja smatra da je prema ponašanju samozvanog premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija i tzv. "predsednice" Vjose Osmani moguće očekivati brojna iznenađenja ali da ipak ne veruje da bi se usudili da izglasaju ne - primenu Vašingtonskog sporazuma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna