OVAKVA TRAUMA MORA DA OSTAVI POSLEDICE PO DETE: Dr Dragiša Milović o zdravstvenom stanju Nikole koga su pretukli Albanci (VIDEO)

D. Z.

02. 07. 2021. u 13:53

DEČAK Nikola Perić, koga su nepoznati napadači, za koje se veruje da su Albanci, pretukli sinoć u selu Gojbulja nadomak Vučitrna, primljen je u Kliničko – bolnički centar u Severnoj Mitrovici, a nakon saniranja zadobijenih povreda, zadržan je radi dalje opservacije.

ОВАКВА ТРАУМА МОРА ДА ОСТАВИ ПОСЛЕДИЦЕ ПО ДЕТЕ: Др Драгиша Миловић о здравственом стању Николе кога су претукли Албанци (ВИДЕО)

Foto: D. Z.

Lekar koji se brine o zdravlju malog Nikole, zamenik direktora kliničkog centra, Dr Dragiša Milović, o stanju dečaka rekao je za "Novosti":

- Dečak je stabilan, nalazi se u dobrom zdravstvenom stanju. Ono što nas brine to je stanje njegove psihe, jer takva trauma, na dete u tim godinama, u vreme adolescencije sigurno će ostaviti nekog traga i zato moramo svi dati svoj dorinos da se to ublaži - od porodice, nas lekara i čitave okoline, da bi dete moglo da nastavi svoj život i da se vrati svojim aktivnostima.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)