VUČIĆ DEŽURNA TEMA U MILOVOM GLASILU: Napali ga i zbog najavljene pomoći Nikšiću

Novosti onlajn

25. 06. 2021. u 07:53

POSLE usvajanja sramne rezolucije o Srebrenici, koja je uperena protiv interesa srpskog naroda i države, a koja je očekivano izazvala reakciju Beograda, mediji u Crnoj Gori se praktično utrkuju ko će više da ocrni naše rukovodstvo.

ВУЧИЋ ДЕЖУРНА ТЕМА У МИЛОВОМ ГЛАСИЛУ: Напали га и због најављене помоћи Никшићу

Foto: D. Milovanović

Tako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić postao dežurna tema, a posle "Vijesti", koje već danima vode kampanju protiv šefa države, taj koloplet upotpunjen je današnjim tekstom u "Dnevnim novinama" koje su pod direktnom kontrolom partije Mila Đukanovića.

Naime, uredništvo DN je naročito zabolelo to što je Vučić juče najavio da će Beograd ekonomski pomagati naš narod u Crnoj Gori, napomenuvši da će imati seriju sastanaka sa lokalnim funkcionerima, koja bi mogla da otpočne sa čelnicima Nikšića.

Foto: Novosti

To je bilo dovoljno da su uključi "crveni alarm" u štabu DPS pa su preko svog glasila objavili pretnju crnogorskih komita izrečenu predsedniku Srbije: "Neće moći Vojov mali ni do Budoša".

Foto: Arhiva

 

U tekstu se takođe zamera Vučiću što je, govoreći o proterivanju srpskog ambasadora iz Podgorice, naveo da je Vladimir Božović nepoželjan jer je izrekao jednu tačnu rečenicu - da je Mojkovačka bitka 1916. bila uvod u oslobođenje Crne Gore i Podgoričku skupštinu kao slobodan izraz narodne volje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (28)

OSUDA SRBIJE I RUSIJE KAO PREČICA ZA EU: Novosti otkrivaju šta piše u aplikaciji Prištine za dobijanje statusa kandidata