LOBIRAĆE ZA NAŠU ZEMLJU: Greg Stubi novi član Srpskog kokusa u Kongresu SAD (FOTO)

Tanjug

25. 06. 2021. u 00:25

Američki kongresmen Greg Stubi pristupio je Srpskom kokusu u Kongresu SAD, na poziv ambasadora Srbije u Vašingtonu Marka Đurića.

ЛОБИРАЋЕ ЗА НАШУ ЗЕМЉУ:  Грег Стуби нови члан Српског кокуса у Конгресу САД (ФОТО)

Foto. Printskrin Jutjub

Kako se navodi u saopštenju Ambasade Srbije u SAD, Đurić je, uz zahvalnost na podršci i pristupanju Srpskom kokusu, upoznao kongresmena Stubija sa planovima Ambasade u Vašingtonu za obeležavanje 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i SAD.

Tokom razgovora, sagovornici su razmenili mišljenja o političkim i ekonomskim bilateralnim temama, kao i aktuelnim međunarodnim pitanjima, dodaje se u saopštenju.

Đurić je na Tviteru objavio da mu je veoma drago što može da poželi dobrodošlicu Stubiju kao novom članu Srpskog kokusa u SAD.

- Kongresmene Stubi, radujem se zajedničkom radu na jačanju naših bilateralnih odnosa i tome što ću vas ugostiti na našim događajima povodom obeležavanja 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i SAD ove godine - naveo je Đurić.

Kongresmen Stubi član je Spoljnopolitičkog odbora u Donjem domu Kongresa SAD kao predstavnik savezne države Floride u kojoj živi i radi brojna srpska dijaspora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)